Maak boten winterklaar

Winterdekzeil met korting

Bescherm jouw boot tegen schade door de winterkou. 
In onze one-stop-shop kun je niet alleen terecht voor doek in meerdere kleuren en afwerkingen, maar ook voor aanverwante artikelen kun je bij ons terecht. Deze maand hebben we een leuke korting op drie soorten doek.

Stamoid Easy® is een doek dat wordt gebruikt voor de bescherming van apparatuur (bijvoorbeeld afmeerhoezen, winterkappen, rubberboothoezen). Er is gebruik gemaakt van meerdere technologieën om dimensionale stabiliteit, waterdichtheid en duurzaamheid te waarborgen. Tevens is dit doek gunstig in prijs.


Stamoid Heavy Cover® is een zeer robuust doek waarmee een volledige winterafdekking van grote afmetingen kan worden gemaakt. Dit doek is eenvoudig te reinigen en volledig waterdicht. Het is uitstekend geschikt om jouw motorboten, jachten of zeilboten te beschermen.


Cape Marine® is ideaal voor het vervaardigen van dekzeilen. Het bevat een speciale constructie om de mechanische sterkte te verhogen en de rek van het polyester te verminderen. Cape Marine® is behalve waterafstotend, ook absoluut waterdicht. Het doek is gecoat en ongecoat verkrijgbaar.
Aanverwante producten
Klik op de foto's voor meer informatie.