allesvoorCEINTUREN

allesvoorCEINTUREN

Een goede ceintuur maakt het uiterlijk áf. Waar de meeste mensen niet bij stilstaan is het vakmanschap waarmee een goede ceintuur gemaakt wordt. De belangrijkste keuze is die van het leder of kunstleder. Dit dient van hoge kwaliteit te zijn met de juiste dikte en soepelheid om goed draagcomfort te garanderen. Wij hebben alles in huis om dat te bewerkstelligen. Elk half jaar wordt onze collectie aangevuld met de nieuwste producten, zodat wij niet alleen basisproducten aanbieden, maar ook de laatste trends voor ieder seizoen.

webshop
In onze webshop vind je ook een overvloed aan gespen. Je zult zien dat wij voor elke ceintuur een passende sluiting hebben. We bieden ze aan in vele kleuren, maten en materialen. Wanneer je door onze virtuele catalogus bladert, zie je dat wij een totaalpakket kunnen aanbieden. Dat scheelt jou veel tijd.

duurzaamheid
Duurzaam ondernemen is erg belangrijk voor ons. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en passen onze collectie er op aan. Zo kun je bijvoorbeeld chroomvrij leer bij ons bestellen. Een prachtig product dat uiteindelijk niet alleen prettig aan de voet zit, maar ook in het hoofd.

In ons assortiment vind je prachtig plantaardig gelooid volnerfleder, splitleder en verschillende nappakwaliteiten.
Kun je toch niet precies vinden wat je zoekt?
Neem dan contact met ons op. In samenwerking met onze leveranciers is het zelfs mogelijk om eigen artikelen en kleuren te ontwikkelen. 


[CPT Assortment Highlight]