allesvoorLEDERWAREN

allesvoorLEDERWAREN

Elk product dat in leder wordt uitgevoerd geeft een gevoel van extra luxe. De heerlijke geur en de natuurlijke uitstraling zijn hier inherent aan. Wanneer een artikel gemaakt is van de kwaliteit leder die wij verkopen wordt dat gevoel alleen maar versterkt.

de mogelijkheden zijn eindeloos
Wanneer men aan leder denkt komt men vaak niet verder dan meubels, schoenen of kleding. Wij weten dat er zoveel meer mogelijkheden zijn. Wat dacht je van een lederen muur in huis of op jouw kantoor? Laat mooie lederen menukaarten voor in een eetgelegenheid maken of maak een onvergetelijke eerste indruk door een lederen visitekaartje af te geven. Wij hebben alles in ons assortiment om elk idee te verwezenlijken.
          
webshop
Produceer jij portemonnees, sleutelhangers of kantoorartikelen? Je hoeft niet verder te zoeken. Wij hebben alles in huis om van jouw product een bestseller te maken. Veel hebben we op voorraad, dus je hebt jouw bestelling snel in huis. Kijk maar eens in onze webshop. Twijfel je toch nog over jouw product? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee. [CPT Assortment Highlight]