allesvoorMARINE

Bekijk hier ons assortiment

allesvoorMARINE

Al jaren zijn wij een actieve partner in de levering aan de marine-sector. Wij leveren hoogwaardige artikelen voor het produceren van onder andere bootkappen. Niet alleen hebben wij allerlei soorten, maten en materialen voor afdekkingen, maar ook een groot assortiment aan toebehoren. 

kwaliteit
Natuurlijk leveren wij uitsluitend kwaliteitsproducten. Met YKK, Saba en LOXX verdelen wij de A-merken die er te verkrijgen zijn. Met een magazijn van ruim 2000m2 ligt veel van het technisch textiel van Wildeman Benelux op voorraad en indien op tijd besteld, kan het de volgende dag al bij jou in huis zijn.

Heb je voor een mooi project materialen nodig voor bijvoorbeeld afdekkingen? Wij hebben het! Je kunt acryl en onze Serge Ferrari-collectie al vanaf vijf meter per strekkende meter bestellen en hebt keus uit vele kleuren. Het zijn onze materialen die jouw projecten in succesverhalen veranderen.

Heb je vragen? Neem contact met ons op. Met een deskundig team staan we u graag te woord om voor uw benodigdheden een geschikt materiaal voor te stellen.

webshop
In onze webshop staan alle bovenstaande producten gecatalogiseerd ingedeeld. Ons aanbod zal je verbazen. Van PVC tot acryl, van ritsen tot biesband: Elk artikel is professioneel gefotografeerd en beschreven om jouw keuze te vergemakkelijken.
Kijk maar eens!
[CPT Assortment Highlight]
Aangepaste openingstijden in januari:
Geen