allesvoorSCHOENEN

Bekijk ons hele assortiment

allesvoorSCHOENEN

Elke schoenmaker weet dat een goede schoen begint bij goede materialen. Wij beseffen dat maar al te goed. Daarom bezoeken wij elk jaar meerdere toonaangevende vakbeurzen. Alles wat wij daar zien vertalen wij in ons assortiment. Elk half jaar wordt het aangevuld met de nieuwste producten, zodat wij niet alleen basisproducten aanbieden, maar ook de laatste trends.


Zoek niet verder
Onze collectie bestaat uit een groot aanbod leder en kunstleder van hoge kwaliteit. Cowlining voering in gladde, geperforeerde of half geperforeerde uitvoering kun je ook in meerdere kleuren en diktes bij ons vinden. Om jouw schoen af te maken hebben we alle benodigde bijproducten als polstermaterialen, garens en meerdere diktes verstevigingsmaterialen. Je hoeft niet verder te zoeken. Wij hebben alles voor schoenmakers in huis.

Duurzaam ondernemen is erg belangrijk voor ons. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en passen onze collectie er op aan. Zo kun je bijvoorbeeld chroomvrij leer bij ons bestellen. Ook vegan leder behoort tot de mogelijkheden. Prachtige producten die uiteindelijk niet alleen prettig aan de voet zitten, maar ook in het hoofd.

 

webshop
In onze webshop vind je prachtig volnerfleder, splitleder en verschillende nappa's. Kun je toch niet precies vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op. In samenwerking met onze leveranciers is het zelfs mogelijk om eigen artikelen en kleuren te ontwikkelen. Wij werken graag mee aan jouw succes.


 

[CPT Assortment Highlight]
Aangepaste openingstijden in januari:
Geen