BINDINGS & WEBBINGS

Bekijk ons hele assortiment

CUSTOMIZE YOUR BINDINGS AND WEBBINGS

Wij helpen je graag om jouw keuze te maken uit onze diverse soorten bandmateriaal. Dankzij jarenlange ervaring in diverse branches bieden wij een uitgebreid scala aan PVC bindings, PU bindings, Polyester bindings (PES), en diverse Polyester webbings (PES).

tot op de millimeter nauwkeurig

Onze productgroep customized bindings & webbings bestaat uit bandmateriaal voor uiteenlopende toepassingen. Wij leveren diverse soorten biesband en boordband. Je kunt bij ons tot op de millimeter nauwkeurig bestellen.

Professionals in randafwerking en productiebedrijven in tapijt, automotive, fashion, meubels, bedding en tassen vertrouwen dagelijks op onze materialen. Enkele voorbeelden van artikelen hierbij zijn: tapijtbiesband en edgebindingtape voor het afbiezen van automatten maar bijvoorbeeld ook hengsels en straps voor tassen. Voor diverse bekende merken in binnen- en buitenland is Wildeman Waalwijk al jarenlang een vertrouwde just-in-time partner in bindings. Als ISO certified company in OEM quality bindings zijn wij trots op deze samenwerkingen.

Let's create!
Ben je op zoek naar een specifiek type bandmateriaal? Kunnen we je helpen met het ontwikkelen van een bandmateriaal?  Laat ons het weten! Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden voor jouw toepassing.
[CPT Assortment Highlight]
Aangepaste openingstijden in januari:
Geen