allesvoorMEUBELS

Liefde voor bekledingsmaterialen zit al meer dan een eeuw in ons bedrijfs-DNA. Ons magazijn is gevuld met het mooiste leer, kunstleer en technisch textiel. Wij hanteren alleen de beste merken in meer dan 1500 kleuren. Bestel je materialen voor een voetenbankje of voor een complete bedrijfsinrichting? Wij behandelen elke bestelling accuraat, zodat jouw werkzaamheden ongehinderd door kunnen gaan.

webshop ➤
Wij hebben alle producten in onze webshop professioneel gefotografeerd, zodat je het leer bijna kunt ruiken en het kunstleer bijna kunt voelen. Van garens tot nagels: Alles staat overzichtelijk gerangschikt, zodat een keuze maken een stuk gemakkelijker wordt. Kijk maar eens! Je zult zien dat we alles hebben wat jij zoekt.
Ben je dus op zoek naar leer, kunstleer of technisch textiel? Dan hoef je niet meer verder te kijken. Wij zorgen ervoor dat wij altijd de mooiste kleuren en prints van de beste kwaliteit op voorraad hebben liggen. In combinatie met al onze toebehoren kunnen wij jou een totaalpakket bieden. Onze vertegenwoordigers komen graag bij je langs om onze collectie te tonen.

snelle levering
Wij leveren snel en uit voorraad. Ben je bezig met een mooi project of is er twijfel over de materialen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers kunnen al uw wensen omzetten in een geslaagd eindproduct.


Wil je meer weten over leder?
In onderstaande video leggen wij de verschillende soorten leder uit;


Link Blokken naast elkaar
[CPT Assortment Highlight]