allesvoorZEILMAKERS

allesvoorZEILMAKERS

Een vanzelfsprekende aanvulling op onze overige takken is ‘allesvoorZEILMAKERS’. De naam zegt het al: Aan de marine-, industrie- en sign-sector leveren wij hoogwaardig materiaal voor talloze doeleinden zoals (evenement-)tenten, bootkappen, aanhangwagens, banners, parasols, veranda’s en nog veel meer.

 

Zeilmakers

WB Catalogus Zeilmakers.pdf

 

Deutsche Spräche

WB Katalog Planen Zelten und Segelmachter 2-2.pdf

 


a-merken
Met kwaliteitsmerken als bijvoorbeeld Serge Ferrari, YKK en Saba verdelen wij de A-merken die er te verkrijgen zijn. Met een magazijn van ruim 2000m2 ligt veel van het technisch textiel van Wildeman Benelux op voorraad en indien op tijd besteld, kan het de volgende dag al bij jou in huis zijn.

Heb je voor een mooi project materialen nodig voor bijvoorbeeld afdekkingen of dekkleden? Wij hebben het. Je kunt acryl en onze Serge Ferrari-collectie al vanaf vijf meter per strekkende meter bestellen en hebt keus uit vele kleuren. Het zijn onze materialen die jouw projecten in succesverhalen veranderen. Heb je vragen? Neem contact met ons op. Met een deskundig team staan we u graag te woord om voor uw benodigdheden een geschikt materiaal voor te stellen.

Voor alle sign-opdrachten leveren wij ook mesh, frontlit en blockout. Wij begrijpen dat een goede basis garant staat voor een mooi eindproduct. Dit is de reden dat we ook voor deze markt uitsluitend topkwaliteit leveren.

webshop
In onze webshop staan alle bovenstaande producten gecatalogiseerd ingedeeld. Ons aanbod zal je verbazen. Van PVC tot acryl, van ritsen tot biesband: Elk artikel is professioneel gefotografeerd en beschreven om jouw keuze te vergemakkelijken.
Kijk maar eens!
[CPT Assortment Highlight]

 

 

 U vindt ons in stand S44