allesvoorTASSEN

allesvoorTASSEN

Wanneer je door ons magazijn loopt, word je overweldigd. Wat is het groot en vooral ook véél. De meeste gangpaden staan torenhoog gevuld met bokken, waarover het mooiste leer hangt te wachten. Ontelbare kleuren wisselen spannende prints af. De geur die verspreid wordt door de huiden is fenomenaal.

Een paar paden verder komen we bij het kunstleder. Ook hierin is het assortiment zo groot dat ons magazijn tot de nok gevuld is. Van mooie soepele kwaliteit tot robuust kunstleder, dat weer, wind en rode wijn aankan. Voor elke toepassing is er het juiste materiaal.


In gangpaden vol stellingkasten staan onze fournituren opgeslagen. Een snoepwinkel voor iedereen die met leer werkt. Duizenden artikelen in alle soorten en maten zijn keurig opgestapeld tot het plafond. Onze magazijnmedewerkers weten hier feilloos de weg, zodat na een bestelling alles snel verzameld en verzonden kan worden. Vandaag voor 15.00u besteld wordt dan ook vandaag verzonden.

Gelukkig is door onze webshop wandelen veel gemakkelijker. Al onze producten hebben hier een etalageplaats gekregen. Voor ons is de kleinste musketon net zo belangrijk als de kostbaarste huid. Elk artikel wordt zorgvuldig gekozen. Ons assortiment bestaat uit meer dan 1500 kleuren leder en kunstleder en duizenden fournituren. Alles wordt uit voorraad geleverd, dus snel.